nieuwe training samen met Simone van LoonVoor mensen die vrij willen ZIJN in denken, voelen en doen
Waar wij als coaches ons door laten inspireren: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!“
Wie:
De trainers/coaches zijn Simone van Loon en Honorée Vissers. Simone is psycholoog en coach trainer, Honorée is psycholoog en psychotherapeut. Beiden hebben we veel kennis van, en ervaring met, het werken met mensen.
Wij hebben elkaar leren kennen bij de opleiding “de psychologie van het lichaam” van Annet van Laar. Zij is voor ons beiden een bron van inspiratie en vitaliteit.

Het programma is bedoeld voor mensen die zich persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen. Voor mensen die een disbalans ervaren in werk en/of leven, die het contact met zichzelf zijn verloren, en opnieuw willen ontdekken hoe zij in balans kunnen komen, die hoofd en hart willen verbinden, echter niet weten hoe. Voor mensen die meer lichaamswijs willen zijn of worden. Voor mensen die de signalen uit het lichaam meer serieus willen nemen, en hier naar willen leren handelen.

Voorafgaand aan het programma vult iedere deelnemer een Management Drives vragenlijst in, zodat een ieder weet hoe hij/zij intrinsiek gedreven is en wat energie geeft en ontneemt. Je persoonlijke MD-profiel kan ook inzichtelijk maken wat er gebeurt met je drijfveren wanneer je onder druk komt te staan. Blijf je dicht bij je oorspronkelijke drijfveren, en geven die je kracht?
Wij geloven erin dat iedereen kwaliteiten en valkuilen heeft. Het gaat in ons programma niet over goed of fout. We gaan bezig met bewustwording en met persoonlijke groei. Elke deelnemer gaat aan de slag met zelf geformuleerde leerdoelen (op dag I). Gedurende het programma faciliteren wij de deelnemers om te ontwikkelen in de door hem of haar gewenste richting. Dit in de vorm van groepsbijeenkomsten, intervisie en supervisie, 1 op 1 coaching (op aanvraag) en tussentijdse evaluaties. Kenmerkend voor onze manier van werken is dat we steeds de vertaalslag maken naar de praktijk. We benutten het ‘hier en nu’ om te koppelen met het ‘daar en dan’ en doen dit met behulp van diverse, ervaringsgerichte werkvormen. De deelnemers hebben na elke dag gegarandeerd interessante inzichten over zichzelf en zijn zich (nog meer) bewust van (dysfunctionele) patronen en mechanismen.
Tussen de dagen door is er voldoende ruimte om te experimenteren met nieuw gedrag, nieuwe vaardigheden, nieuwe (helpende) overtuigingen en/of anderszins dat energie oplevert.
Wat:
Een 8-daags programma rondom het thema Vitaliteit. Gebaseerd op een piramide van zes pijlers:
Optimale voeding
Voldoende beweging
Regelmatige herstelmomenten
Positief denken
Ondersteunende relaties
Zinvol leven
Waar:
Een ultiem inspirerende locatie in Beerze (Drenthe). Een oude boerderij met een groot erf en buitenterrein, waar we kunnen oefenen, vrij kunnen bewegen en tussen de dieren zijn (o.a. paarden, honden, katten, vogels en kippen). Een plek waar de tijd even stil lijkt te staan, met aan de overkant een groot bos waar we zo in kunnen wandelen als we daar zin in hebben.
Wanneer:
We starten in mei met een groep van 8 tot max 10 deelnemers. Het programma omvat in totaal 8 dagen, waarvan twee tweedaagses. Doorlooptijd tot eind november 2021.
Ben of ken je iemand voor wie dit programma goed zou passen? Stuur graag een mail naar simone@mooncoaching.nl of naar info@honoreevissers.nl.

Bellen met coach Simone van Loon mag ook: 030-7435869.
Bellen met coach Honorée Vissers mag ook; 0623464701

Contactformulier