Logo Honorée Vissers

De kracht van

Verbinding

Psychotherapie

“De problemen waarvoor
mensen in psychotherapie gaan,
zijn heel verschillend.”

In psychotherapie onderzoeken we samen hoe je dagelijks functioneren verloopt, waar je klachten en problemen ervaart, hoe je dat graag anders zou willen en hoe de ervaren klachten en problemen samenhangen met je geschiedenis.

De psychotherapeut lost geen problemen voor je op, maar helpt je nare dingen anders te zien, pijnlijke gevoelens te verwerken of moeilijke situaties anders aan te pakken.

 
 

Paarden zijn kudde dieren en vluchtdieren. Ze streven daarom naar harmonie en balans en zoeken de verbinding, alleen op die manier kunnen zij overleven. Dit zijn de systemische principes.

Paarden reageren direct op alles wat zij waarnemen, hoe klein de signalen soms ook zijn en geven daarmee onmiddellijk feedback. Therapie met paarden is daarom een geweldige manier om dichtbij jezelf te komen.

Paardentherapie

“De levensprincipes van
paarden zijn erg waardevol
en kunnen ons veel vertellen.”

Training

“Ik heb een basis training ontwikkeld
waarbij verbinding tussen hoofd,
hart en buik centraal staat.”

Deze training is bedoeld voor mensen die willen herkennen hoe de wisselwerking tussen lichaam en geest zich uitdrukt in lichaamstaal, en die zich bewust willen worden van hun eigen lichaamstaal. Ontspanning en mindfulness vormen een onderdeel van het programma.

Hij kan ingezet worden als manier om aan de samenhang in je team te werken, maar ook overspannenheid en burn out te voorkomen, door meer verbinding te voelen tussen lichaam en geest.

Meer informatie?

Neem dan contact met me op.