Logo Honorée Vissers

Trainingen

Verbinding tussen hoofd, hart en buik staat centraal

“Het lichaam kan niet liegen. Ik bedoel dat je in je denken kan liegen, je kunt met je woorden liegen, je kunt zelfs tegen jezelf liegen, maar het lichaam kan zich er niet mee verbinden. Het werkt gewoon niet mee. Een mens moet voelen om van letsel te genezen”.

 

Ik heb een basis training ontwikkeld waarbij verbinding tussen hoofd, hart en buik centraal staat.

Deze training is bedoeld voor mensen die willen herkennen hoe de wisselwerking tussen lichaam en geest zich uitdrukt in lichaamstaal, en die zich bewust willen worden van hun eigen lichaamstaal. Ontspanning en mindfulness vormen een onderdeel van het programma.

Hij kan ingezet worden als manier om aan de samenhang in je team te werken, maar ook overspannenheid en burn out te voorkomen, door meer verbinding te voelen tussen lichaam en geest. Ook voor jongeren is het een mooie manier om meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen in een groep.

Wanneer je je lichaam echt kan bewonen maak je keuzes die passen, en leef je het leven dat bij je hoort, vanaf je eigen plek. Dit betekent ook dat je grenzen kan stellen, en voor jezelf kan zorgen, zodat je beter in balans blijft. Hiermee voorkom je dat je uitgeblust raakt, oververmoeid, of in situaties belandt waar je niet in terecht had willen komen en in vast komt te zitten. Het geeft je levensruimte, vrijheid en energie.

Het woord verbinding heeft in de afgelopen twee jaar mijns inziens een andere dimensie gekregen door alle maatregelen die naar aanleiding van de Covid pandemie zijn ingevoerd. Het voelen van verbinding met je lijf is nog belangrijker geworden, maar ook het voelen van verbinding met anderen is niet zo vanzelfsprekend meer, doordat afstand houden op allerlei manieren een nieuwe regel is. Hoe kun je in deze tijd verbinding met jezelf en anderen blijven voelen.

Logo Honorée Vissers

De training is zo opgebouwd dat je gedurende 8 bijeenkomsten kan werken aan je eigen wensen, leerdoelen, vanuit verschillende thema’s die allemaal te maken hebben met je lichaamsbeleving, je lijf leren voelen, en van daaruit handelen. Elke bijeenkomst bestaat uit praten en oefenen, en ervaringen delen met elkaar.

Na deze training heb je meer inzicht gekregen in je eigen patronen, en voel je je lijf beter. Ook kun je beter omgaan met voor jou moeilijke, spannende situaties, ben je je meer bewust van je grenzen en heb je manieren gevonden om tot rust te komen. Je voelt meer energie en balans. Na de training kun je je verder ontwikkelen met alles wat je hebt meegekregen .

Het blijft maatwerk, en in overleg zijn er allerlei mogelijkheden, waaronder ook uitbreiding met bijvoorbeeld paarden coaching of een training in een of meer dagen.

De training kan, indien gewenst ook individueel gevolgd worden.

 

Kosten De training ‘De kracht van Verbinding’ die bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur kost totaal € 750,-.

Check of je kans maakt op de vroegboekkorting door mij een berichtje te sturen.

"Ik heb heel veel geleerd van de training 'De kracht van verbinding'. Honorée legt op een rustige manier uit en weet ook wat humor mee te brengen. Ik heb veel geleerd en kan het gelijk toepassen."
"De training heeft mij enorm veel geleerd. Er zat veel variatie in en de onderwerpen waren goed op elkaar aangesloten. Heel waardevol!"
"Ik ben enorm enthousiast. Heel knap hoe het woord 'verbinding' ineens praktisch toepasbaar is gemaakt. Ik heb geleerd over hoe je je gevoel kunt afstemmen op je lijf en heb meer rust gevonden. Ik raad het iedereen aan."

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met me op via het contactformulier of via
het telefoonnummer van de praktijk: 06-23464701

Vanwege de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zal op berichten die binnenkomen via whatsapp of SMS niet worden gereageerd.