Logo Honorée Vissers

Praktische informatie

Je kunt je zowel telefonisch als per mail aanmelden bij mijn praktijk. In dit eerste contact maken we een inschatting of je bij mij aan het juiste adres bent.

Wanneer je je aanmeld voor training dan plannen we een eerste kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat jouw persoonlijke doelen zijn.

Wanneer je je aanmeld voor psychotherapie, dan maken we in een eerste gesprek samen een inschatting of hulp van mij resultaat kan hebben. 

Wat betreft de psychotherapie is het vormen van een goed beeld van jou en jouw klachten erg belangrijk. Er zullen dus nog enkele onderzoeksgesprekken volgen om dit in kaart te brengen.

In het kader van onderzoek en behandeling neem ik deel aan het ROM-portal van de LVVP. ROM staat voor Routing Outcome Monitoring, wat inhoudt dat de loop van de behandeling wordt bewaakt aan de hand van door u als cliënt ingevulde vragenlijsten. De ROM-portal is een website met diverse vragenlijsten, die de therapeut kan gebruiken bij het onderzoeken van de klachten en het verloop ervan tijdens de behandeling. Bij de start van de behandeling neem ik een vragenlijst af, en bij het afsluiten van de behandeling, of na een jaar neem ik diezelfde vragenlijst weer af. Ook maakt een vragenlijst die de  tevredenheid van de cliënt over de behandeling onderzoekt, deel uit van het afsluiten van de behandeling. De privacy van gegevens is uiteraard hier gegarandeerd.

Na deze onderzoeksfase volgt een adviesgesprek waarin we afspraken maken over de behandeling, en een behandelplan wordt opgesteld.

Daarna starten we met de behandelingen.

Let op! Op dit moment hebben we een aanmeldstop. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

De praktijk kent geen 24 uurs bereikbaarheid. Bij crisis of spoed kunt u contact opnemen met de huisarts.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met me op via het contactformulier of via
het telefoonnummer van de praktijk: 06-23464701

Vanwege de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zal op berichten die binnenkomen via whatsapp of SMS niet worden gereageerd.