Over mij

Ik werk sinds 1993 in de geestelijke gezondheidszorg, en heb mij in 2002 vrij gevestigd als GZ psycholoog en psychotherapeut. Mijn specialisme is de behandeling van adolescenten en volwassenen.

In 1993 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, met als hoofdrichting ontwikkelingspsychologie en heb mij vooral verdiept in de sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren. In het kader van mijn afstudeerscriptie heb ik meegewerkt aan een groot landelijk onderzoek naar pestgedrag op basisscholen.

Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest bij verschillende instellingen voor geestelijke gezondheidszorg, waaronder de RIAGG Nijmegen, Buro Studentenpsychologen, en de RIAGG Almelo. Van september 2013 tot oktober 2020 was ik als psychotherapeut verbonden aan het Psychotherapie centrum Twente in Enschede, een centrum waar vooral studenten van de UT in de specialistische GGZ behandeld worden. O
ok ben ik supervisor voor GZ-psychologen in opleiding, en leertherapeut.

Na mijn studie psychologie heb ik voortdurend postdoctoraal onderwijs gevolgd, waaronder de opleiding tot GZ psycholoog en psychotherapeut, en lichaamsgericht werkend psycholoog.

Ik ben lid specialist van de vereniging voor kinder- en jeugdpsychotherapie (VKJP), lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP), lid van de landelijke vereniging voor vrijgevestigde psychotherapeuten ( LVVP), en lid van de vereniging voor persoonsgerichte experiëntiele psychotherapie.

Contactformulier